Livet i ett nötskal

Livet i ett nötskal - Inger Källander | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Inger Källander
DIMENSIONERA
7,40 MB
FILNAMN
Livet i ett nötskal.pdf
ISBN
7913666457286

BESKRIVNING

På tusen finurliga sätt sprider sig växternas frön förr att växten ska överleva och sprida sig. Inuti fröet slumrar grodd, rot och allt annat som bestämmer den nya växtens liv. I fröet finns livet i ett nötskal.Livet i ett nötskal är den tredje boken i serien Osynliga Mirakel och handlar om fröet och fröspridningen. Den har omarbetats till barnbok utifrån den fotoillustrerade boken Osynliga Mirakel som berättar om några av naturens viktiga ekosystemtjänster. Med text och bild väcker Livet i ett nötskal fantasin och lusten hos barn och vuxna att ta fram förstoringsglaset för att gå ut i naturen och leta efter egna mirakel. Texten är skriven av läraren, lantbrukaren och författaren Inger Källander. De naturnära och lustfyllda illustrationerna är målade av Anna Helldorff, illustratör och tidigare förskollärare.Pärspektiv Förlag & Motus Media

the nice girl syndrome. 25 juni, 2012 rastarizz Lämna en kommentar. Livet i ett nötskal (Inbunden, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Livet i ett nötskal är den tredje boken i serien Osynliga Mirakel och handlar om fröet och fröspridningen.

A. kan gå i taket om någon råkar låta en kastrull koka över, men själv bagatellisera en sönderbränd sönderskrapad stekpanna med: Äsch, det gör inget vi köper en ny..

RELATERADE BÖKOR