LEGO Stora guiden till alla minifigurerna

LEGO Stora guiden till alla minifigurerna - Daniel Lipkowitz | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Lipkowitz
DIMENSIONERA
3,34 MB
FILNAMN
LEGO Stora guiden till alla minifigurerna.pdf
ISBN
2162605939901

BESKRIVNING

LEGO® Stora guiden till alla minifigurerna innehåller allt man behöver veta om de små minifigurer som befolkar den fantastiska världen av bitar. En riktig presentbok där över 160 figurer presenteras på varsin helsida och som extra bonus medföljer en exklusiv minifigur som gjorts speciellt för den här boken! Möt djuphavsdykaren, trafikpolisen, astronauten, popstjärnan, häxan, snowboardåkarna … och inte minst den mystiske herr Guld! Förutom en stor och tydlig bild på varje figur finns en beskrivning av karaktären (de har alla sina egna personligheter), minifakta om vad figuren gillar/ogillar, samt intressanta kommentarer till detaljer på figurerna och deras accessoarer, som hjälmar, sablar, surfbrädor, väskor och annat. Här finns rolig nördfakta, som att designerna har gjort en del personliga avtryck på figurerna. Någons tatuering har blivit mönstret på punkarens t-shirt och varje bokstav eller siffra på en idrottsmans tröja har en förklaring! Vi får också veta hur designteamet jobbar, hur de skapat minifigurerna i de sammanlagt tio serier som presenteras i boken. En självklar bok att sätta i händerna på barn som gillar LEGO och en "läsmagnet" för annars läsovilliga . Det här är spännande saker för en LEGO byggare och inspiration till nya lekar!

En riktig presentbok där över ... LEGO Stora guiden till alla minifigurerna av Daniel Lipkowitz 6-9 år inbunden, 2014, Svenska, ISBN 9789163877605. LEGO® Stora guiden till alla minifigurerna innehåller allt man behöver veta om de små minifigurer som befolkar den fantastiska världen av bitar.

En riktig presentbok där över 160 figurer presenteras på varsin helsida och som extra bonus medföljer en exklusiv minifigur som gjorts speciellt för den här boken! LEGO¿ Stora guiden till alla minifigurerna innehåller allt man behöver veta om de små minifigurer som befolkar den fantastiska världen av bitar. En riktig presentbok där över 160 figurer presenteras på varsin helsida och som extra bonus medföljer ... LEGO® Stora guiden till alla minifigurerna innehåller allt man behöver veta om de små minifigurer som befolkar den fantastiska världen av bitar.

RELATERADE BÖKOR