Akutbjällran

Akutbjällran - Karin Brunk Holmqvist | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSIONERA
5,86 MB
FILNAMN
Akutbjällran.pdf
ISBN
9675249293748

BESKRIVNING

Att ha tillräckligt är lycka, att ha mer än tillräckligt är olyckligt det är ett ordspråk systrarna Elsa och Julia Nilsson gärna skriver under på. När advokat Jörgensson läser upp kusin Ullas testamente tror de inte sina öron, och de blir inte lugnare när Ullas före detta särbo dyker upp och vill ha äggkopparna han blivit lovad. Rykten börjar surra när Julia av misstag stoppar en femhundring i bössan hos Leif Handlare och syskonkärleken sätts på prov när Elsa visar sig vara alltför lättflirtad.  Tack och lov har de akutbjällran hängande utanför ytterdörren, när de ringer i den kommer grannen Ragnar till undsättning som ett skott. Och det kommer behövas!  Akutbjällran är en varm och humoristisk skildring av vad som händer när frågor om pengar, kärlek och klass ställs på sin spets i en liten, svensk landsortsby.  Pressröster om Akutbjällran:Humor, värme, charm serveras läsaren som alltid i Karin Brunk Holmqvists böcker. /Allas  Karin Brunk Holmqvist omfamnar landsbygdens glömda människor med värme. Hon är som en snäll och vänlig Fritiof Nilsson Piraten eller en ännu vanligare Stig Claesson. /Bengt Eriksson, Kristianstadsbladet  Jag har alltid hållit Potensgivarna högst. Men frågan är om den inte nu fått konkurrens av Akutbjällran. /Jea Jonsson, Lokaltidningen  

3.79 3023 5 Forfatter: Karin Brunk Holmqvist Innleser: Angela Kovács. Finnes som lydbok.

Pressröster om Akutbjällran: Humor, värme, charm serveras läsaren som alltid i Karin Brunk Holmqvists böcker. /Allas Pris: 156 kr.

RELATERADE BÖKOR