För gudinnan : en romans

För gudinnan : en romans - Anders Fager | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Fager
DIMENSIONERA
10,8 MB
FILNAMN
För gudinnan : en romans.pdf
ISBN
1891679859454

BESKRIVNING

"Att kalla denna surrealistiska, gotiska feberfantasi för en skräckroman blir för snävt, den öppnar upp för långt fler känslor och tolkningar. Jämförelser med William S. Burroughs ligger nära till hands." - Dalarnas TidningarEtt London där solen har gått ned. En värld i evig skymning och dimma. I en exklusiv takvåning högt ovanför Canary Wharf väntar Tiphany Reeder. Adam, den kanske största filmstjärnan någonsin, ska komma på middag. Väntar gör också Tiphanys väninna Tipper, som ska delta i middagen via bildskärm. De tre ska prata gamla minnen och försöka hitta tillbaka till känslor de haft för varandra. I över ett århundrade. Det kommer att bli en lång natt. För gudinnan är en gotisk kärlekshistoria, en spektakulär skräckroman och en vandring genom en värld där tid och rum börjat falla samman. Anders Fager lämnar här den realistiska skräcktraditionen från Samlade svenska kulter, och tar med dig på en hisnande resa olik allt du tidigare varit med om.Sagt om För Gudinnan: "Den mörka värld som Anders Fager målar upp fängslar och förtrollar mig: ett London där solen har gått ned och världen är höljd i dimma och evig skymning. Det är bisarrt och skruvat, men en läsupplevelse jag inte hade velat vara utan." - C.R.M Nilsson "...en frenetisk tripp som bara med nöd och näppe låter sig tyglas tillräckligt mycket för att rymmas på sidorna." - Rörliga bilder & tryckta ord"... en berättelse jag inte kommer glömma på länge. Det mörkret, sorgen och galenskapen är inget som glöms bort i första taget. - Resa i böckernas värld

Både Tiphany och Tipper hyser heta känslor för… Fria Ligan förlags författare Anders Fager (romanen För Gudinnan) samt Gunilla Jonsson och Michael Petersén (romanen Döden är bara början) bjuder på en kväll inspirerad av det ... Hon var gudinnan som förförde Odysseus med trollformler och förvandlade hans manskap till svin. Vald till en av årets bästa böcker 2018 Att Madeline Millers rosade roman Kirke legat ett år på topplistan i USA och England är föga förvånande för den är både tidlös och aktuell: den handlar om en kvinnas kamp för självständighet och frihet. För gudinnan är en intensivt berättad och rätt blodig historia om kärlek och våld i ett London i dunkel.

Vårt normalpris 226,00 kr. Spara 50,00 kr Medlemspris .

RELATERADE BÖKOR