Maigret gillrar en fälla

Maigret gillrar en fälla - Georges Simenon | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georges Simenon
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Maigret gillrar en fälla.pdf
ISBN
9612877925453

BESKRIVNING

I Paris har fem kvinnor fallit offer för en brutal seriemördare. Vad är sambandet mellan de meningslösa överfallen i Montmartres gränder? Polisen har ingen ledtråd, allmänheten är otålig och tidningarna pressar på. Maigret tar hjälp av en framstående psykiater och bestämmer sig för att gillra en fälla. Medan mörkret faller över världsstaden efter ännu en brännhet sommardag, har Maigret inte annat att göra än att vänta.

Vad är sambandet mellan de meningslösa överfallen i Montmartres gränder? Polisen har ingen ledtråd, allmänheten är otålig och tidningarna pressar på. Inlägg om Maigret gillrar en fälla skrivna av Anders Jonsson. Nu börjar det bli tydligare varför man egentligen vill återkomma till böckerna om Maigret: det är inte för att de skulle vara särdeles välkonstruerade pussel för läsaren, eller riktigt olidligt spännande i sin jakt på ännu en förhärdad, knivskarp brottsling, utan snarare för de där vardagliga glimtarna som omger ... Maigret tar hjälp av en framstående psykiater och bestämmer sig för att gillra en fälla.

Fem kvinnor har blivit överfallna och mördade i Montmartres gränder och hela staden lever i skräck. Maigret och hans mord, Maigret i New York, Maigret gillrar en fälla, Maigret på nattklubb, Min vän Maigret, Maigret på semester (fler titlar ges ut under året) Översättning Gunnel Vallquist Atlantis Maigret gillrar en fälla Georges Simenon (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR