Lilla dockan

Lilla dockan - Ingrid Elfberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingrid Elfberg
DIMENSIONERA
10,66 MB
FILNAMN
Lilla dockan.pdf
ISBN
1287679370922

BESKRIVNING

Ingrid Elfberg skriver alldeles utmärkt och vet hur man trissar upp spänningen så att det börjar krypa i skinnet. Dessutom turnerar hon upplösningen mycket elegant.DAST MagazineEn känd vloggerska direktsänder sitt självmord där hon kastar sig från infinitypoolen högt uppe på hotell Gothia Towers. Klippet sprids som en löpeld i sociala medier. Jennifer, fjorton år, är en av de som ser sändningen. Snart får hon kontakt med Emil som verkar ha känt vloggerskan. Han är allt Jennifer drömt om - Eller är det tvärtom? Torbjörn och hans kollegor på Sektionen för grova brott i Göteborg ska precis knyta ihop en utredning kring gromning av unga på nätet när man misstänker att vloggerskan kan vara ännu ett offer. Men varför verkar det som om förövaren hela tiden ligger steget före utredarna? Snart börjar ledtrådarna peka tillbaka mot Sektionen för grova brott och till slut går det inte att lita på någon.Lilla dockan är en brännande aktuell thriller om våra barns verklighet på nätet. En thriller som kryper in under skinnet och stannar där. En fristående fortsättning på Monster (2016).

Sortimentet erbjuder också baddockorna Anna och David, mjuka dockorna Olle och Alice, lillasyster Lillan samt söta dockan Sara. Vi på Dockan håller stängt men ni är varmt välkomna till en sista lunch innan lite julledigt på Baltzarsgatan! — #laziza #atasteoflebanon #restaurang #malmö #food #mat #lunch #catering #christmas. Öppettider.

Antal rum 1 - 5 rum. Upplåtelseform Lilla dockan psykologisk thriller.

RELATERADE BÖKOR