Kuriren

Kuriren - Henrik Blanckert | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Blanckert
DIMENSIONERA
8,89 MB
FILNAMN
Kuriren.pdf
ISBN
9241462490135

BESKRIVNING

Två självmordsbombare. Samma klockslag, olika huvudstäder. En ung svensk hittas mördad på ett hotellrum i Manila. Finns det ett samband?Somalia, Afghanistan, Irak, Sydamerika. Den före detta legosoldaten Jakob Nilsson har levt sitt yrkesliv på några av jordens farligaste platser. Nu har han flyttat hem till Sverige och försöker finna sig till rätta på ett tryggt kontorsjobb som säkerhetskonsult. Jobbet får dagarna att gå, men Jakob kämpar mot både vardagens tristess och det självförakt hans livsval har orsakat. En gång i tiden levde han ett vanligt svenssonliv i Stockholm men de långa perioderna utomlands trasade sönder familjen. Hans vuxne son Pontus vill inte längre veta av honom.Ett telefonsamtal förändrar plötsligt allt och snart sitter Jakob på ett flyg till Manila. Där möter han ett Filippinerna långt bortom kritvita stränder och femstjärniga hotell. En värld präglad av fattigdom, korruption och religiös extremism. Där ett människoliv inte är värt någonting. En värld som hans son tydligen blivit en del av. En värld som Jakob alltför väl känner igen Kuriren är en internationell thriller inspirerad av verkliga händelser och författarens egna upplevelser från den globala säkerhetsbranschen. Med ett effektivt språk och en snabb berättarstil skildrar Henrik Blanckert en mörk historia som är lika trovärdig som spännande.

Logga ut Lokala familjeannonser som firar födda och årsdagar samt minns de avlidna. Som medlem i Kuriren-panelen får du tycka till om både nyhetsartiklar, annonser, reklam och produkter. Läs om hur vi hanterar din data här Eskilstuna-Kuriren, Eskilstuna, Sweden.

23,091 likes · 2,528 talking about this. Eskilstuna-Kuriren är Sörmlands största dagstidning och har sitt huvudkontor i Eskilstuna. Här kan du läsa de senaste utgåvorna från Dalarnas Tidningar med din mobil, surfplatta eller dator. Kurirens Förlag Ab.

RELATERADE BÖKOR