Den försvunna staden

Den försvunna staden - Jo Salmson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jo Salmson
DIMENSIONERA
7,13 MB
FILNAMN
Den försvunna staden.pdf
ISBN
4270638409599

BESKRIVNING

Rian är tio år. Hans farfar har gått till byn för att försöka byta kvastar mot mat. Hemma sitter Rian ensam. Han längtar efter farfar, mat och värme. När det knackar på dörren tror han att det är farfar men in kliver istället en almander. För länge sedan levde alamandrarna jämsides med människorna och kämpade mot ondskans krafter. En av dem har nu återvänt och Rian dras in i ett spännande äventyr."Den försvunna staden" är första delen i fantasyserien Almandrarnas återkomst.Jo Salmson är en pseudonym. Författaren, som är fantasy-fantast, bor på Kungsholmen i Stockholm. "Den försvunna staden"är hennes debutbok. "Så har unga, svenska bokslukare fått ett inhemskt och lättläst svar på norske Ruben Eliassensfantasyserie Phenomena./.../Det bästa beviset för att Alamandrarnas återkomst är en lyckad serie är att en tioåring jag känner, som haft det lite trögt med läsandet, blev klar med första boken på en eftermiddag och direkt undrade när nästa skulle komma."Hanna Höglund, Expressen/Kvällsposten

"Så har unga, svenska bokslukare fått ett inhemskt och lättläst svar på norske Ruben Eliassens "Den försvunna staden" är första delen i fantasyserien Almandrarnas återkomst. Jo Salmson är en pseudonym.

Jo Salmson är en pseudonym. Författaren, som är fantasy-fantast, bor på Kungsholmen i Stockholm.

RELATERADE BÖKOR