Arkeologdeckarna och julmysteriet

Arkeologdeckarna och julmysteriet - Dan Höjer | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
Arkeologdeckarna och julmysteriet.pdf
ISBN
2444600536486

BESKRIVNING

Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Kusinerna ska vara hos knasige farbror Valdemar på jullovet. Som vanligt drar han med barnen på äventyr. Denna gång bär det av i supersnabb bil till Tyskland, där det dyrbara trekungaskrinet, med de tre vise männen i, håller på att bli stulet … Ska barnen och Valdemar hinna stoppa tjuvarna i tid?Ett vinteräventyr med smarta uppfinningar, hög hastighet och mycket spänning.Specialutgåva med illustrationer i färg!Alltid fartfyllt, lättläst och kul! Populär serie av Dan Höjer, författare till succéserien Cirkusdeckarna. Arkeologdeckarna och julmysteriet är illustrerad helt i fyrfärg av Hedvig Häggman-Sund som illustrerat alla böcker om Arkeologdeckarna och även är känd Bamse-illustratör.

Boken har 1 läsarrecension. Arkeologdeckarna och julmysteriet : Arkeologdeckarna och julmysteriet av Dan Höjer Ljudbok, 2018, Svenska, ISBN 9789178270606. Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Kusinerna ska vara hos knasige farbror Valdemar på jullovet.

Allt det tjejer och killar tycker och tänker innerst inne. Arkeologdeckarna och julmysteriet. Arkeologdeckarna och Kapten Kidds hemlighet.

RELATERADE BÖKOR