Sarmatiska havet : spår och spådomar

Sarmatiska havet : spår och spådomar - Tomas Ljung | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Ljung
DIMENSIONERA
4,64 MB
FILNAMN
Sarmatiska havet : spår och spådomar.pdf
ISBN
1137438514747

BESKRIVNING

Det sarmatiska havet är djupt och vidsträckt. Från Östersjön till Kreta och Altai svallar dess böljor, över pontiska och pannoniska skär och holmar, längs kuster utan början eller slut. Gravkullar med stenbeläten och labyrinter höjer sig över horisonten, gömmande på onda minnen och guld. De långa stränderna är beströdda med benknotor och brinnande stenar. Men dess mjuka sand är inte sand, utan mycket små pusselbitar. Och blundar du hör du bara hästarna. Sarmatiska havet är resultatet av sexton års spaning efter fakta och myter kring vår skandinaviska identitet. Det är ett verk som visar släktskap med såväl Walter Benjamins Passagearbetet som med Jorge Luis Borges metafiktioner om biblioteket och världen.

Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga! | Kategori: Kulturhistoria och allmän humaniora; Status information: finns i lager Lilla mattestegen.

Spår och spådomar - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Sarmatiska havet. Spår och spådomar av Ljung, Tomas: Det sarmatiska havet är djupt och vidsträckt.

RELATERADE BÖKOR