Ondska

Ondska - Eiríkur Örn Norðdahl | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eiríkur Örn Norðdahl
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Ondska.pdf
ISBN
1098447483143

BESKRIVNING

"Årets i särklass bästa och mest speciella roman."- Göteborgs-Posten"Årets roligaste kärleksroman tillika obehagligt aktuell skildring av högerextremism i då- och nutid."- Expressen"Ondska är en storslagen roman. Av alla sätt som samtiden kan hanteras och historien kan sörjas är Ondska ett som golvar mig. Det är en intelligent roman, full av tänkande. [...] Vad ska hända med samtidsromanen efter den här boken? Den är ju samtidsromanen."- Svenska Dagbladet"Enastående samtidsroman! STORSLAGET Hejdlöst humoristiskt och oerhört intelligent."- Bodil Malmsten"Det här är nog en av de mest välformulerade kängor mot politik jag någonsin läst"- dagensbok.com

Publicerad: 09 februari 2002 kl. 16.25 Uppdaterad: 08 mars 2011 kl.

Därför finns objektiva moraliska värden, alltså Gud existerar. I avsaknad av Gud, finns det bara två möjliga alternativ - sociala trycket och evolution.

RELATERADE BÖKOR