Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten

Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten - Alexandra Brixemar | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alexandra Brixemar
DIMENSIONERA
10,88 MB
FILNAMN
Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten.pdf
ISBN
3989344900637

BESKRIVNING

Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen. Det här är en ny form av poesi och i den här boken får du min version och tolkning av den. Att samla texter från livets alla skeenden har gett mig en samling som rymmer allt från avgrundsdjupt mörker till skinande sol. En samling som omfattar brustna hjärtan och ändlös kärlek, sviter av övergrepp och våld, ångest och lycka. Det är en samling jag vill dela dig, för att du helhjärtat och genuint ska få möta mig i allt det som kommer med att vara människa, och förhoppningsvis hitta egna ord som varit borttappade.

Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen. Det här är e... Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten Alexandra Brixemar Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen.

använder dem som känselspröt för att få kontakt med universum. Det här är en sån bok som jag vill ympa in i mitt blodomlopp. Kraften! Det oändligt vackra, sköra, som överlever och blomstrar och växer sig starkare och säkrare.

RELATERADE BÖKOR