Pojkflickan

Pojkflickan - Nina Bouraoui | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Bouraoui
DIMENSIONERA
11,45 MB
FILNAMN
Pojkflickan.pdf
ISBN
6549158908197

BESKRIVNING

Nina Bouraoui, född 1967, räknas som en av de riktigt betydande unga författarna i Frankrike. Hennes sjätte bok, den självbiografiska romanen Pojkflickan är en fascinerande upptäcktsfärd i tre världar: den algeriska, den franska och Nina Bouraouis egen, inre värld.Pressröster:"Jag älskar varenda mening."Per Wirtén, Expressen den 30/12 2004"Det mest spännande med Nina Bouraoui är att hon ständigt skjuter fram sina positioner. Med en osvikliga känsla för stil prövar hon nya genrer och lyckas var gång göra något ingen annan gjort före henne. Hennes position i det litterära Frankrike är förstås tung, och det finns ingenting som hindrar henne från att så småningom nå hela vägen upp till Nobelprisklassen."Gabriella Håkansson, Dagens Nyheter den 25/10 2004

... Pojkflickan book. Read 33 reviews from the world's largest community for readers.

Visst är det så att Nina Boruaoui i boken Pojkflickan lyckas skildra en ung flickas splittrade uppväxt i Algeriet och i Frankrike. Det är 1970-tal.

RELATERADE BÖKOR