Person okänd

Person okänd - Susie Steiner | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susie Steiner
DIMENSIONERA
8,60 MB
FILNAMN
Person okänd.pdf
ISBN
4466633449563

BESKRIVNING

En rik finansman blir knivhuggen och blöder till döds i en park utanför Cambridgeshire-polisens huvudkontor. Trots att det sker mitt på eftermiddagen är det ingen som ser något, förutom den kvinna som försöker återuppliva honom.  Poliskommissarie Manon Bradshaw har fått en kontorstjänst på grund av sin graviditet. Hon har lämnat London för ett lugnare liv i småstaden tillsammans med styvsonen Fly. Allt verkar flyta på, hon delar hus med sin syster och Fly älskar att ta hand om systerns tvååriga son.  Men när fallet med den mördade finansmannen plötsligt visare sig ha direkta kopplingar till henne, befinner sig snart Manon på djupt vatten. Vem kan hon lita på? Och när hennes mest lojala kollegor vänder henne ryggen måste hon våga överväga det dittills otänkbara: Är någon av dem hon älskar kapabel att mörda?   Person okänd är Susie Steiners andra bok om kriminalkommissarie Manon Bradshaw.   SUSIE STEINER har arbetat som journalist för The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Hennes första bok om Manon Bradshaw Saknad, förmodad död (Lind & Co, 2018) blev en stor framgång både hos kritiker och läsare. Den vann bland annat The Guardians "Book of the Year"-pris och nominerades till årets kriminalroman i Storbritannien.   "Vi får en inblick i skrupelfria transaktioner och förbindelser i finansvärlden och ett lyxliv som bara kan beskrivas som avskyvärt. Samtidigt berättas om det pussel i vardagslivet kvinnliga anställda i polisväsendet tvingas lägga. Storbritannien och Sverige är nog inte så olika i det avseendet, men Susie Steiner berättar om det med mycket humor och värme."  Karlstads-Tidningen   "Slutet är svindlande"  Aftonbladet   "Det är de fina personporträtten man läser henne för och hennes förmåga att bygga upp en levande värld."  Dagens Nyheter

Av okänd anledning spårade ett fjärrtåg ur i en kurva.; Det var på fredagskvällen som barnet befann sig vid radiobilarna när en okänd man gick fram och lyfte upp barnet och sedan började gå iväg med det.; Kvinnan ska ha suttit fastklämd efter det att hennes bil av okänd anledning kört ... En okänd person har klottrat ner en helt nymålad vägg, intill posten på Stigbergstorget. - Vem skulle vilja åka med en okänd person på semesterresa till London? De handlare som Ifpi pratar med brukar säga att de köpt skivorna av en okänd kund eller av någon lika okänd person som de träffat på krogen. Person okänd är Susie Steiners andra bok om kriminalkommissarie Manon Bradshaw.

Se telefonnummer, adress, karta, grannar, jobb mm. Kontakta personen direkt! Hylla: Hce; Författare/Namn: Steiner, Susie; Uniform titel : Persons unknown Svenska ; Titel: Person okänd ; Utgivning, förlag, etc.

RELATERADE BÖKOR