Ingenting mindre än ett mirakel

Ingenting mindre än ett mirakel - Markus Zusak | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Markus Zusak
DIMENSIONERA
7,74 MB
FILNAMN
Ingenting mindre än ett mirakel.pdf
ISBN
8744295205086

BESKRIVNING

De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney. Rory, Henry, Tommy, Clay(ton) och Matthew har ett helt menageri av djur och tar hand om varandra så gott det går utan några som helst vuxna närvarande. De slåss och förälskar sig och ägnar sig åt sina favoritintressen: pianospel, långdistanslöpning, Homeros Odyssén eller Michelangelos konst. En dag dyker Mördaren upp, det är fadern som fått detta epitet av sönerna i och med modern Pennys frånfälle. Michael Dunbar sträcker ut en hand mot sina söner och berättar om sitt Stora Projekt. Han tänker bygga en bro över floden Amahnu och nu behöver han deras hjälp. Clay är den ende av bröderna som nappar på faderns förslag och följer med honom för att bygga den bro som ska bli ett minnesmärke över deras förgångna och gottgöra alla faderns misstag. På så vis rullas en myllrande familjekrönika upp om flykt och exil, förälskelse och ansvar och förmågan att knyta an till andra. Ingenting mindre än ett mirakel är Markus Zusaks magnum opus och hyllning till invandrarnationen Australien.

ISBN E-bok 9789113097480. I oktober i år kom hans första vuxenroman ut, Ingenting mindre än ett mirakel (Norstedts, 2019). Matthew Dunbar är äldst i en brödraskara av 5 och det är han som är berättare.

Jag åkte till kusten och surfade och gick tillbaka och läste om det jag skrivit och tänkte 'skärp dig'". Ingenting mindre än ett mirakel av Zusak Markus 279.00 Kr Kontrollera lagerstatus. De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney.

RELATERADE BÖKOR