Stjärnenatt

Stjärnenatt - Jimmy Liao | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Liao
DIMENSIONERA
6,44 MB
FILNAMN
Stjärnenatt.pdf
ISBN
1838482327473

BESKRIVNING

Hennes föräldrar är så upptagna med sitt och i skolan kan vad som helst hända Flickan längtar efter sin morfar. Men han är mycket sjuk och kommer snart att dö. Mitt i julaftonsnatten ringer telefonen och alla vaknar. Om det ändå bara var en mardröm, som gick att vakna upp ur, tänker flickan.Samma natt börjar snön falla. Flickan ser ut genom fönstret och upptäcker plötsligt en pojke därute, mitt på grannens tak. Han ser så glad ut, småsjunger och tittar upp mot natthimlen och det mjuka snöfallet. Några dagar senare börjar pojken från taket i flickans klass. Hon känner genast igenom honom, men i skolan är han alldeles tyst. Han pratar inte med någon och ganska snart börjar de andra barnen att reta honom. Flickan ser vad som händer och till sist får hon nog - all hennes ilska väller fram! Hon förvandlas bokstavligen till ett stort, rött monster och tar pojken i försvar. Efteråt är flickan och pojken oskiljaktiga och de bestämmer sig för att rymma. När de en sen kväll lyckas smita upp på taket till ett förbiilande tåg, blir det början på en magisk färd genom ett stjärngnistrande nattlandskap. De kommer till sist fram till ett hus högt uppe i bergen, där flickans morfar tidigare bodde.Stjärnenatt är skapad av JIMMY LIAO, en flerfaldigt prisbelönt bilderboksberättare från Taiwan. Boken har översatts till ett flertal språk och sålts i stora upplagor. Det finns även en uppmärksammad film baserad på boken.

Boken har översatts till ett flertal språk och sålts i stora upplagor. Det finns även en uppmärksammad film baserad på boken. Inspelat: Stockholm 20 jan, utg jan 1955 Längd: 2:53. I Stjärnenatt får vi träffa en flicka i nioårsåldern som berättar om sig själv och sitt liv.

Jag köpte en bäddsoffa här som jag får snart får leverans på så jag tar tillfället i akt och skriver om en av mina favorittavlor. Ett av Vincent Van Goghs mest kända konstverk är "Stjärnenatt".

RELATERADE BÖKOR