Kaptenens täckmantel

Kaptenens täckmantel - Annie Burrows | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annie Burrows
DIMENSIONERA
9,37 MB
FILNAMN
Kaptenens täckmantel.pdf
ISBN
6199424828323

BESKRIVNING

När deras vän mördas bestämmer sig hans närmaste bundsförvanter att ta hämnd. De behöver dock en täckmantel   och utser den tystlåtna och lite klumpiga Lizzie Hutton. Kvinnotjusaren Kapten Harry Bretherton får uppdraget att låtsas uppvakta henne. Målet helgar medlen, intalar Harry sig själv, och bestämmer sig för att inte känna dåligt samvete för att han utnyttjar Lizzie. Det han däremot inte kan bestämma över är en annan känsla den att falla för vad som mot alla odds visar sig vara kvinnan i hans drömmar!

De behöver dock en täckmantel - och utser den tystlåtna och lite klumpiga Lizzie Hutton. Kvinnotjusaren Kapten Harry Bretherton får uppdraget att låtsas uppvakta henne.

39. Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Läs i vår app för iPhone, iPad och Android Finns i Bokus Play.

RELATERADE BÖKOR