Arvet från familjen Palmisano

Arvet från familjen Palmisano - Rafel Nadal | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rafel Nadal
DIMENSIONERA
8,26 MB
FILNAMN
Arvet från familjen Palmisano.pdf
ISBN
5601481122437

BESKRIVNING

1918. Bland olivlundar och vingårdar i Apulien i södra Italien föds en pojke och en flicka med bara kort mellanrum. Långt borta, i första världskrigets efterdyningar, har deras fäder just dött. Nu har alla tjugoen män i familjen Palmisano utplånats. Alla utom Vito. Under de båda barnens uppväxt är kriget bara en viskning från det förflutna. Vito och Giovanna, flickan han delar sin födelsedag med, är oskiljaktiga, deras vänskap vet inga gränser. Att han kommer från en fattig jordbrukarfamilj och hon från stadens societet är inget de funderar närmare på. Men Vitos mor, som gör vad som helst för att skydda sin son från den dödliga förbannelse som verkar hemsöka männen i släkten, utkräver ett löfte på sin väninnas dödsbädd och så är lögnen född. När mörka krigsmoln återigen hopas vid horisonten ser den lögn som hittills skyddat barnen ut att vara den som skiljer dem åt för alltid ...

Publicerad den 3 december, 2018 av utslppspunkt. Boken tar läsaren till Italien, till den södra delen vid klacken, i Apulien.

Upplagd av Villa Frejas bokblogg kl. Pris: 189 kr. inbunden, 2018.

RELATERADE BÖKOR