Jag såg henne idag i receptionen

Jag såg henne idag i receptionen - Anders Fager | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Fager
DIMENSIONERA
7,15 MB
FILNAMN
Jag såg henne idag i receptionen.pdf
ISBN
7877021761467

BESKRIVNING

Cornelia Karlsson är fotomodell, partyknarkare och kändisbarn. Och hon hör röster i vinden och ser saker bakom sig i spegeln. Cornelia Karlsson är en häxa och mer därtill. När en närmast ofattbar ondska hotar vår värld faller det på henne att försöka stoppa den. I denna första del av Fallet Cornelia Karlsson möter du en berättelse i ett Stockholm som är vårt eget, men där det i ögonvrån skymtas en annan verklighet som spänner över tid, rum och dimensioner.  Anders Fager är en mångsidig svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut ett flertal böcker inom skräckgenren. Hans urbana skräcktrilogi om Cornelia inspireras av den kosmiska skräckgenren känd bland annat via H.P. Lovecraft och August Derleth.

Låna boken. Finns boken inne på biblioteket? Ladda ner e-boken Sök i gymnasiebiblioteken Sök i grundskolebiblioteken Tid - Plats.

Köp Jag såg henne idag i receptionen av Anders Fager på Bokus.com. I "Jag såg henne idag i receptionen" bygger Anders Fager vidare på det svenska skräckepos han inledde med Samlade svenska kulter. En berättelse som spänner över tid, rum och dimensioner men som hela tiden står stadigt i ett realistiskt modernt Sverige. Jag har läst Samlade kulter innan jag läste Jag såg henne idag i receptionen, och även om boken är fristående så ger det ändå en extra dimension att ha fått träffa några av personerna tidigare, och även upplevt vissa av scenerna redan, fast ur andra ögon..

RELATERADE BÖKOR