Ingenting mindre än ett mirakel

Ingenting mindre än ett mirakel - Markus Zusak | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Markus Zusak
DIMENSIONERA
7,37 MB
FILNAMN
Ingenting mindre än ett mirakel.pdf
ISBN
4928489353082

BESKRIVNING

De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney. Rory, Henry, Tommy, Clay(ton) och Matthew har ett helt menageri av djur och tar hand om varandra så gott det går utan några som helst vuxna närvarande. De slåss och förälskar sig och ägnar sig åt sina favoritintressen: pianospel, långdistanslöpning, Homeros Odyssén eller Michelangelos konst. En dag dyker Mördaren upp, det är fadern som fått detta epitet av sönerna i och med modern Pennys frånfälle. Michael Dunbar sträcker ut en hand mot sina söner och berättar om sitt Stora Projekt. Han tänker bygga en bro över floden Amahnu och nu behöver han deras hjälp. Clay är den ende av bröderna som nappar på faderns förslag och följer med honom för att bygga den bro som ska bli ett minnesmärke över deras förgångna och gottgöra alla faderns misstag. På så vis rullas en myllrande familjekrönika upp om flykt och exil, förälskelse och ansvar och förmågan att knyta an till andra. Ingenting mindre än ett mirakel är Markus Zusaks magnum opus och hyllning till invandrarnationen Australien.

Han berättar sin familjs historia, om en pojke, en bro. I fokus är Clay, den näst yngste. Ingenting mindre än ett mirakel De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney.

De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney. Rory, Henry, Tommy, Clay(ton) ... Titel: Ingenting mindre än ett mirakel Originalets titel: Bridge of Clay (2018) Författare: Markus Zusak Översättare: Anna Strandberg Serie: - Antal sidor: 539 Utgivningsår: 2019 Förlag: Norstedts Utläst: 8/1 Handling De fem bröderna Dunbar lever tillsammans i ett nedgånget hus i utkanterna av Sydney. Ett mirakel (franska: miracle, från latinets miraculum) eller under är en oväntad och uppseendeväckande händelse som inte kan förklaras med enbart naturliga processer.

RELATERADE BÖKOR