Babbitt

Babbitt - Sinclair Lewis | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sinclair Lewis
DIMENSIONERA
11,49 MB
FILNAMN
Babbitt.pdf
ISBN
6546828895601

BESKRIVNING

Babbitt blev ett fenomen i sin kritik mot sociala normer och medelklassliv. Den väckte starka känslor och debatt när den gavs ut. Huvudpersonen George F Babbitt är den typiske amerikanske framtidsmannen. En hårt arbetande familjefar, ständigt på språng och mån om sin status på samhällsstegen. För att säkra sin plats engagerar han sig i varenda förening och struntar i att bara njuta av livet. Tills han en dag börjar fundera över om hans liv inte är lite väl innehållslöst. Romanen hittar ständigt nya läsare och ordet Babbitt har till och med blivit ett begrepp för en karriärist som desperat vill hålla sig i kvar i medelklassens rum. 

The original Babbitt alloy was invented in 1839 by Isaac Babbitt in Taunton, Massachusetts, United States.He disclosed one of his alloy recipes but kept others as trade secrets. Other formulations were developed later.

This soft, non-ferrous, white alloy later became used to produce the bearing surface. Pris: 391 kr. inbunden, 2015.

RELATERADE BÖKOR