Trollbunden

Trollbunden - Sylvia Day | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sylvia Day
DIMENSIONERA
11,75 MB
FILNAMN
Trollbunden.pdf
ISBN
9748276925669

BESKRIVNING

I den här katt-och-råtta-leken är allt en illusion, men passionen är så verklig som den kan bli.Max Westin. Sex personifierad. Doften hängde i luften, hon kände det i hans närhet. Allt hos honom var lite grovt, lite strävt. En primitiv varelse. Precis som hon. Han höll hennes hand lite för länge och ögonen med de täta ögonfransarna avslöjade hans avsikter att ta henne. Att tämja henne.Victoria. Hennes namn, bara ett ord, men uttalat med sådan äganderätt att hon nästan kände halsbandet runt sin hals.Det ligger i din natur, mumlade han med munnen nära hennes öra. Viljan att bli tagen.Trollbunden är en sensuell berättelse om stark åtrå och het passion. Sylvia Day är en bästsäljande författare som legat etta på New York Times och flera andra internationella topplistor. Hon har skrivit över tjugo prisbelönta romaner som sålt till fyrtiotvå länder. Dessutom är hon den bäst säljande författaren i tjugoåtta länder och hennes böcker har tryckts i arton miljoner exemplar. Tv-rättigheterna till Crossfire-serien har sålts till Lionsgate.

Vitlycke museum: öppen för bokning från 14 februari. Trollbunden. av Margit Sandemo (Bok) Svenska, För vuxna Upphov: Margit Sandemo: Format: Bok: Kategori: För vuxna; ISBN: 91-7710-246-0, 978-91-7710-246-5, 91-7710-150-2, 978-91-7710-150-5 : Klassifikation: Hc.01: Finns på följande bibliotek. Trollbunden är därefter öppen för bokningar fram till brukets säsongsöppning den 16 maj då den har samma öppettider som verksamheten i övrigt.

När du är borta, hungrar så vilt min själ. När du är nära, längtar jag likaväl --förtvivlad ser jag, stelnad, sluten, hur tom och fåfäng flyr minuten.

RELATERADE BÖKOR