Konsten att vara här : texter från ett annat Amerika 1969-2012

Konsten att vara här : texter från ett annat Amerika 1969-2012 - Wendell Berry | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Wendell Berry
DIMENSIONERA
4,49 MB
FILNAMN
Konsten att vara här : texter från ett annat Amerika 1969-2012.pdf
ISBN
8582550091177

BESKRIVNING

Med »Konsten att vara här« presenteras poeten, essäisten och lantbrukaren Wendell Berry för första gången på svenska. Efter ett femtiotal böcker med essäer, romaner, noveller och poesi, är Berry en av dem vars röst når ut till ett växande antal läsare och lyssnare över hela USA. Där står han idag i jämbredd med Thoreau.Wendell Berry, poet och essäist, f. 1934, har erhållit några av nationens främsta litterära utmärkelser och blir en alltmer efterfrågad gäst på litterära scener runtom i usa. Hans insatser som en av inspiratörerna bakom den växande rörelsen med Farmers’ Markets har gjort honom allt populärare också bland de unga.

Klimatnyckeln ... Det använda kärnbränslet kommer att vara giftigt i 100 000 år en evighet med mänskliga mått mätt.

Hans mamma är vit, hans pappa är svart. Och den av er som ljuger är den störste skådespelare Amerika någonsin frambringat." 1948 anklagade Whittaker Chambers, ... I Pumpan utgår han från ett klassiskt rättsfall, ...

RELATERADE BÖKOR