100 råd till änkor

100 råd till änkor - Lena Poggi | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Poggi
DIMENSIONERA
10,90 MB
FILNAMN
100 råd till änkor.pdf
ISBN
5148392531949

BESKRIVNING

Lena Poggi har egen erfarenhet av sorg och i den här boken erbjuder hon råd som är enkla att förstå och följa för att överleva den akuta sorgen och så småningom komma vidare.– Ta hand om dig! Så sa många till mig när jag hade blivit änka, särskilt när begravningen var över och bouppteckningen klar. Men hur gör man? tänkte jag. Jag visste inte hur man gjorde och hade svårt att förstå vad som var bra för mig. Det var omöjligt att tänka klart och ha överblick. Nutiden och framtiden var alltför skrämmande.Lena Poggi har också skrivit Tomma tofflor i hallen.

När du själv vill få koll på och analysera hur ditt eller någon annans bolag ligger till kan du använda dig av dessa beräkningar. Föreningen FVO ger tillfällig ekonomisk hjälp och råd till enskilda behövande, huvudsakligen till äldre, personer med funktionsnedsättning eller sjuka. Stöd ges även till vård, fostran och utbildning av barn och ungdomar när vårdnadshavaren har ekonomiska svårigheter att tillgodose deras behov.

Men det finns särskilda pengar i tandvårdsstöd att få. Det ... Här har vi samlat en rad artiklar där varje nyckeltal beskrivs med exempel hur du beräknar dem, alltså med formeln för uträkningen.

RELATERADE BÖKOR