Tillhör Lyra Ekström Lindbäck

Tillhör Lyra Ekström Lindbäck - Lyra Ekström Lindbäck | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lyra Ekström Lindbäck
DIMENSIONERA
11,22 MB
FILNAMN
Tillhör Lyra Ekström Lindbäck.pdf
ISBN
9197842542205

BESKRIVNING

En njutningsladdad relation av dominans och underkastelse - det är Lyra Ekström Lindbäcks definition av interaktionen mellan författare och läsare. Sinnen, minnen, muskler och medvetande måste aktiveras med smekningar och disciplin.Tillhör Lyra Ekström Lindbäck är en BDSM-lek utförd som bok. En revolterande, omhändertagande, pedagogisk och sexuell metaroman. Ett lockrop utslungat från författaren till den som vill öppna kroppens konturer och låta sin varseblivning glida över i hennes. Steg för steg bearbetas läsaren för att den eftertraktade närheten ska uppnås.LYRA EKSTRÖM LINDBÄCK är född 1990, skriver litteraturkritik för Dagens Nyheter och är en av fem redaktörer för den poetiska nättidskriften fikssion. Tillhör Lyra Ekström Lindbäck är hennes första roman.

Vad innebär det i praktiken - och hur fungerar det som koncept? Vad det innebär är helt enkelt att vi har en berättarröst som hela tiden talar i du-form om en kvinnlig individ som jaget tar bort ur dess vanliga vardagsvärld och försöker manipulera, forma om, tvätta ren från kunskaper och värderingar. Lyra Ekström Lindbäck debuterar med metaromanen "Tillhör Lyra Ekström Lindbäck" och lånar dramaturgin från en BDSM-session. Texten börjar med att den dominanta parten, ... Lyra Ekström Lindbäck, 24, attackerade läsaren i sin förra bok.Nu talar hon med en snällare röst - men har fått kämpa för att hitta den. Lyra Ekström Lindbäck är aktuell med den självlysande och hyllade Ett så starkt ljus.

nominerats till Borås Tidnings debutantpris för den hisnande BDSM-debuten Tillhör Lyra Ekström Lindbäck, och gett ut Meningen tycks inte ha något verb på Ett av Sveriges största förlag. Tillhör Lyra Ekström Lindbäck - Inbunden. Finns i lager, 131 kr.

RELATERADE BÖKOR