Svart mässa

Svart mässa - Erica Spindler | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erica Spindler
DIMENSIONERA
3,80 MB
FILNAMN
Svart mässa.pdf
ISBN
1528904713614

BESKRIVNING

Liz, jag är i knipa. Jag har upptäckt något De bevakar mig Det panikslagna meddelandet på telefonsvararen är det sista Liz Ames hör från sin syster Rachel. Att systern försvunnit frivilligt, vilket polisen tror, håller Liz för osannolikt. Enda sättet att ta reda på sanningen är att resa till Rachels hem i semesterparadiset Key West i Florida. Samtidigt som hon anländer hittas liket av en ung kvinna, brutalt ritualmördad. Tillvägagångssättet är kusligt bekant för Rick Wells, före detta polis i Miami. Han drar sig till minnes de avskyvärda händelserna från förr och börjar ana ett samband. Tillsammans kämpar han och Liz för att avslöja ondskan som nästlat sig in i paradismiljön. För varje steg framåt dör ytterligare en kvinna. Kan de vinna kapplöpningen med döden? En klassisk konfrontation mellan det goda och det onda.  - Publishers Weekly

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Svart mässa Erica Spindler (Häftad) Tipsa en vän 74 kr Antal.

Uppdaterad 29.10.2015 - 12:40. Dela: Finn ett fel? ...

RELATERADE BÖKOR