Hunddagarna

Hunddagarna - Hugo Claus | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hugo Claus
DIMENSIONERA
6,79 MB
FILNAMN
Hunddagarna.pdf
ISBN
8263909813659

BESKRIVNING

"Hunddagarna" är den flamländske författaren Hugo Claus andra roman som utspelar sig i staden Gent där författaren med febrig energi gestaltar några unga människors sökande efter identitet och mening. För första gången ges denna bok ut på svenska i översättningen av Per Holmer. Den franska översättningen av boken tilldelades 1955 Prix Bonjour Promesse.

En roman som utspelar sig i staden Gent där författaren med febrig energi gestaltar några unga människors sökande efter identitet och mening. För första gången ges denna bok ut på svenska. På latin: Canicula, från canis som betyder hund och den tid som började nu kallades dies canicularis, hunddagarna.

"Hunddagarna" är den flamländske författaren Hugo Claus andra roman som utspelar sig i staden Gent där författaren med febrig energi Idag fick jag reda på varför den hetaste delen av sommaren kallas "Hunddagarna". Den tidigaste hänvisningen till någon aspekt av detta uttryck går hela vägen tillbaka till de forntida egyptierna.

RELATERADE BÖKOR