Hemliga klubben. Fallet med de gyllene medaljerna

Hemliga klubben. Fallet med de gyllene medaljerna - Susanne MacFie | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne MacFie
DIMENSIONERA
6,6 MB
FILNAMN
Hemliga klubben. Fallet med de gyllene medaljerna.pdf
ISBN
4112939099371

BESKRIVNING

Moa och Måns, deckarduon med sitt hemliga och fiffiga skriftspråk, får fullt upp att göra när en mängd guldmedaljer och en guldhatt plötsligt försvinner. Nu gäller det för dem att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben. Läs mer! Moa och Måns gillar sport och ser fram emot invigningen av Potatiscupen i handboll. Men redan på invigningen händer det skumma saker. En av elitlagets guldhattar blir stulen. Och inte nog med det alla guldmedaljer till prisutdelningen är också borta! Nu gäller det att rädda cupen, Hemliga Klubben måste lösa fallet!Dags för Fallet med de gyllene medaljerna.Hemliga Klubben är en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!Moas och Måns hemliga skriftspråk gör boken extra rolig och spännande och läsaren blir på köpet riktigt slipad i alfabetet!

Köp Hemliga klubben. Fallet med de gyllene medaljerna av Susanne MacFie på Bokus.com. Pris: 109 kr.

Femte delen i Hemliga Klubben-serien. Deckarduon får fullt upp att göra när en massa guldmedaljer och en guldhatt plötsligt försvinner.

RELATERADE BÖKOR