Det stumma vittnet

Det stumma vittnet - Agatha Christie | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agatha Christie
DIMENSIONERA
10,31 MB
FILNAMN
Det stumma vittnet.pdf
ISBN
4634412606919

BESKRIVNING

Emily Arundell halkar på en boll i trappan och skadar sig. Alla skyller olyckshändelsen på hennes hund, men ju mer hon tänker på saken desto mer övertygad blir hon om att en av hennes släktingar försökte döda henne. Den 17 april luftar hon sina misstankar i ett brev till Hercule Poirot. Denne får konstigt nog inte brevet förrän den 28 juni, då Emily redan är död ...Agatha Christie är en av världens mest lästa och älskade spänningsförfattare. Hennes litterära produktion omfattare mer än hundra titlar, varav flera i dag räknas som odödliga klassiker.

Poirot kan vara lite väl odräglig och för mycket besserwisser ibland. När jag läste boken och mötte hunden som är, vilket ni kanske har förstått, ... Det stumma vittnet 1966 Västtyskland, Storbritannien 88min IMDb.

En kommissarie vid Scotland Yard börjar undersöka det hela och kommer slutligen på att klostret är en central för organiserad... Det stumma vittnet Agatha Christie (Häftad) Tipsa en vän 208 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR