Vi som var föräldralösa

Vi som var föräldralösa - Kazuo Ishiguro | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kazuo Ishiguro
DIMENSIONERA
10,71 MB
FILNAMN
Vi som var föräldralösa.pdf
ISBN
2273087202866

BESKRIVNING

Vinnare av Nobelpriset 2017England på 1930-talet. Christopher Banks har blivit landets mest respekterade detektiv, hans fall är det stora samtalsämnet i Londons societet. Men ett olöst brott hemsöker honom: hans föräldrars mystiska försvinnande i Shanghai när han bara var en liten pojke.Nu, när landet går mot det stora kriget, anser Banks att tiden är inne att återvända till barndomsstaden för att till sist lösa mysteriet - bara om han gör detta kan civilisationen räddas från den annalkande katastrofen.Vi som var föräldralösa är en berättelse om minnen, om behovet av att återvända, och om ett barns vision av världen - en vision som överlevt årtionden och som obevekligt format och förvrängt en människas liv.Kazuo Ishiguro är född 1954 i Nagasaki, Japan, och kom till England vid fem års ålder. Han har skrivit sju romaner och en samling berättelser: Berg i fjärran (A Pale View of Hills, 1982, belönad med Winifred Holtby Prize), Konstnär i den flytande världen (An Artist of the Floating World, 1986, vinnare av Whitbreadpriset och nominerad till Bookerpriset), Återstoden av dagen (The Remains of the Day, 1989, vinnare av Bookerpriset), Den otröstade (The Unconsoled, 1995), Vi som var föräldralösa (When We Were Orphans, 2000), Never let me go (2005), Nocturner (Nocturnes, 2010) och Begravd jätte (Buried Giant, 2016). Kazuo Ishiguros verk har översatts till fler än tjugo språk. Återstoden av dagen blev en internationell bestseller och en prisbelönt film med Anthony Hopkins och Emma Thompson. Ishiguro tilldelas Nobelpriset i litteratur 2017.

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 Vi som var föräldralösa är en berättelse om minnen, om behovet av att återvända, och om ett barns vision av världen - en vision som överlevt årtionden och som obevekligt format och förvrängt en människas liv. Vi som var föräldralösa är en berättelse om minnen, om behovet av att återvända, och om ett barns vision av världen - en vision som överlevt årtionden och som obevekligt format och förvrängt en människas liv.

Det är en historia som utspelar sig under 1930-talet där ... I de två romaner som följde - "Den otröstade" (1995) och "Vi som var föräldralösa" (2000) -fortsatte Ishiguro att pröva nya grepp och miljöer utan att för den skull i grunden överge ... Vi som var föräldralösa (E-bok, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! England på 1930-talet. Christopher Banks har blivit landets mest respekterade detektiv, hans fall är det stora samtalsämnet i Londons societet.

RELATERADE BÖKOR