Välsignelser

Välsignelser - Caroline Albertine Minor | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Albertine Minor
DIMENSIONERA
5,7 MB
FILNAMN
Välsignelser.pdf
ISBN
4704955637720

BESKRIVNING

En ung förälskad mamma mister sin man när han drabbas av minnesförlust. En dotter begår självmord, en annan ignoreras av sin döende far. Sorg, skam och vänskap vävs ihop i sju skimrande noveller som skildrar tillvarons svåraste stunder där avskedet blir mötet med något nytt."När jag läser vissa böcker blir jag lyckligt påmind om vad god litteratur kan åstadkomma: det där magnetfältet jag förs in i när jag bara måste läsa vidare, inte bara för att veta hur det slutar utan på grund av språket: orden, rytmen i dem och bilderna de framkallar. " Oline Stig, Tidningen Vi

Köp Välsignelser av Caroline Albertine Minor på Bokus.com. Välsignelser. Caroline Albertine Minor , {{selectedProduct.StandardPrice}} kr {{selectedProduct.Price}} kr {{selectedProduct.Price}} kr .

Om sorg, förlust, skam och vänskap. En ung förälskad mamma ... Välsignelser eller förbannelser — Det finns ett val! "Jag har förelagt dig livet och döden, välsignelsen och förbannelsen; och du skall välja livet för att du må förbli vid liv." — 5 MOSEBOKEN 30:19.

RELATERADE BÖKOR