Profetians svärd

Profetians svärd - Jenny Töredal | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Töredal
DIMENSIONERA
12,22 MB
FILNAMN
Profetians svärd.pdf
ISBN
1961298495607

BESKRIVNING

Ett slagfält med döda bredde ut sig framför mig. Flämtande drog jag efter andan. Sorgen slog till likt ett knytnävsslag. Stela och förvridna låg de framför mig. Ordens krigare, för evigt frusna i tid. Jag snurrade runt. Det var bleka, stela och döda kroppar så långt jag kunde se.     Snyftande satte jag mig på huk bredvid en krigare. Försiktigt smekte jag hans skrovliga kind. Huden var stel, blodlös och kylskåpskall. I hans bröstkorg satt det två pilar djupt inborrade. Oväntat öppnade krigaren ögonen och tog ett fast grepp om min arm.      Det är början på slutet, Älvkorsets bärare. Töredal har en förmåga att bygga upp spänningen så det är svårt att lägga ifrån sig boken  Ewa Broberg - författare En väldigt bra, och värdig, avslutning på en mycket läsvärd trilogi. Jag kommer sakna Ella och de övriga karaktärerna, och kommer att läsa böckerna flera gånger om  Monie Szabo Fjäderpennan Profetians svärd är sista delen i Sagan om Ella och passar från fjorton år och uppåt. 

Sidor: 172 (Häftad) Serie: Sagan om Ella (del 3) Recensionsexemplar: Från författaren, tusen tack! "Ett slagfält med döda bredde ut sig framför mig. Flämtande drog jag efter andan.

Flämtande drog jag efter andan. Sorgen slog till likt ett knytnävsslag.

RELATERADE BÖKOR