Öster om sol, väster om måne : en roman om John Bauer

Öster om sol, väster om måne : en roman om John Bauer - Jakob Ringbom | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jakob Ringbom
DIMENSIONERA
7,11 MB
FILNAMN
Öster om sol, väster om måne : en roman om John Bauer.pdf
ISBN
5131568323751

BESKRIVNING

Hösten 1918 slits den framgångsrike konstnären John Bauer nästan itu. Om några veckor ska flyttlasset gå från Småland till Stockholm. Hans äktenskap håller på att gå förlorat, och det tidigare så självsäkra konstnärskapet är nu förvirrat och utan riktning. John har lämnat skogens sagovärld bakom sig, men ändå är det ut i skogen hans pinade själ tvingar honom. Allt djupare in i den tränger han, på jakt efter något som ska bota den svarta, tjutande orkanen som rasar inuti. Och längst in, i det mörkaste av allt, finner John något som lovar honom svar. Öster om sol, väster om måne är historien om John Bauers liv, men också om Esther Ellquists. Det är en berättelse om kärlek, galenskap och ondska. Om att vara fjättrad i sin egen tid, för alltid fångad i en längtan som när som helst kan förinta allt. Jakob Ringbom, född 1975, är uppvuxen och bor på Gotland. Öster om sol, väster om måne – en roman om John Bauer är hans tredje roman. Han debuterade 2013 med Jeanne: av rädsla för eld. Han har en fil. mag. i historia och fil. mag. i religionsvetenskap.

Öster om sol ... Pris: 55 kr. pocket, 2018.

Boken ges ut 7 oktober 2017 på Sjösala förlag. This video contains the song Daedalus by Kai Engel and ... Öster om sol, väster om måne - en roman om John Bauer av Ringbom, Jacob: Hösten 1918 slits den framgångsrike konstnären John Bauer nästan itu.

RELATERADE BÖKOR