Havsmannen

Havsmannen - Carl-Johan Vallgren | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Johan Vallgren
DIMENSIONERA
3,70 MB
FILNAMN
Havsmannen.pdf
ISBN
8469811733003

BESKRIVNING

Falkenberg i början av 1980-talet. Den unga Nella har vuxit upp i samhällets utkant. Hennes yngre bror Robert är mobbad i skolan, och Nella gör allt för att skydda honom. På så sätt hamnar hon i ekonomisk skuld till broderns värsta plågoande, som verkar vara i stånd till vad som helst. Hennes tidsfrist rinner snabbt ut. Men snart inträffar något överraskande, något som ändrar förutsättningarna för allt. En spännande, intensiv och vacker bok om syskonkärlek och svek - och om vardagens möte med det främmande och fantastiska.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Syskonen Nella och Robert, 15 och 13 år, försöker hanka sig fram bland hårdhänta missbrukarföräldrar och högstadiemobbare i havsstaden Falkenbergs utkant. Mamma super och spyr. Havsmannen roman.

RELATERADE BÖKOR