Under byggandet av den kinesiska muren och andra texter ur kvarlåtenskapen

Under byggandet av den kinesiska muren och andra texter ur kvarlåtenskapen - Franz Kafka | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Franz Kafka
DIMENSIONERA
6,39 MB
FILNAMN
Under byggandet av den kinesiska muren och andra texter ur kvarlåtenskapen.pdf
ISBN
3178787749549

BESKRIVNING

Under byggandet av den kinesiska muren innehåller samtliga texter ur Kafkas litterära kvarlåtenskap skrivna 1916-1919 med undantag för dagböckerna. Allt i nyöversättning. Flera av texterna utkommer här för första gången på svenska. Här finns en lång rad mycket märkliga noveller och prosastycken. T ex det lilla mästerverket En vardaglig förvirring. Volymen innehåller också många av Kafkas aforismer, underfundiga kärnord som han skrev i sina skrivhäften. Och en lång rad andra intressanta texter från Kafkas litteraturverkstad. I förordet berättas om hur texterna kommit till, om Kafkas liv under skrivandet av just dessa texter.Bakhåll är i färd med att publicera en nyöversatt komplett utgåva av Kafkas litterära texter, dagböcker och brev. Utgåvan är inbunden i hårda pärmar med grafitgrått skyddsomslag, linnetråd i arken, stilfullt formgiven, tryckt på förstklassigt papper. (OBS! Delarna i denna bokserie är innehållsligt och utgivningsmässigt fristående! De är inte numrerade! De kan med full behållning köpas och läsas var för sig!)

Under byggandet av den kinesiska muren innehåller samtliga texter ur Kafkas litterära kvarlåtenskap skrivna 1916-1919 med undantag för dagböckerna. Allt i nyöversättning.

| Adlibris Under byggandet av den kinesiska muren och andra texter ur kvarlåtenskapen av Kafka, Franz: Under byggandet av den kinesiska muren innehåller samtliga texter ur Kafkas litterära kvarlåtenskap skrivna 1916-1919 med undantag för dagböckerna. Allt i nyöversättning.

RELATERADE BÖKOR