Den sista myten

Den sista myten - Sigge Eklund | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sigge Eklund
DIMENSIONERA
11,3 MB
FILNAMN
Den sista myten.pdf
ISBN
2622964457830

BESKRIVNING

En sedan länge bortglömd författare får en dag ett anonymt telefonsamtal - vill han skriva en biografi om den nyss avlidne B? Han tackar något konfunderad ja till uppdraget. När han letar igenom B:s lägenhet på jakt efter ledtrådar hittar han helt oväntat en dagbok och börjar läsa. Det visar sig att B hoppade av en lovande karriär som filmare på 60-talet för att istället ägna sig åt ett privat forskningsprojekt. I sitt arbete med biografin söker författaren upp vetenskapsmän och tänkare som känt B. Han förs ut i världen och samtidigt in i ett mysterium som tvingar honom att ompröva sin syn på tillvaron och människans roll i universum.Sigge Eklund, f. 1974, gjorde en lovordad debut med romanen Synantrop 1999. Den sista myten är på en gång idéroman och äventyrsberättelse - här diskuteras den eviga frågan om arv och miljö ur ett nytt perspektiv.Pressröster om debutboken Synantrop:"Åter spirar hoppet om riktiga författare."Ola Gustafsson, Norrköpings tidningar"Eklund lyckas med satsrytmens andetag och skiljetecknens hjärtslag ge berättelsen puls och liv och elegisk smärta."Nils Schwartz, Expressen"...framför allt har [Eklund] en psykologisk intuition som når under ytan och gestaltar ett väsentligen ordlöst drama."Lars-Olof Franzén, Dagens Nyheter

Todos los departamentos. Ir Buscar Hola Elige ... Den sista myten är på en gång idéroman och äventyrsberättelse - här diskuteras den eviga frågan om arv och miljö ur ett nytt perspektiv.

Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos.

RELATERADE BÖKOR