De odödligas regler

De odödligas regler - Julie Kagawa | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julie Kagawa
DIMENSIONERA
3,68 MB
FILNAMN
De odödligas regler.pdf
ISBN
5476240564253

BESKRIVNING

På dagarna letar Allison Sekemoto och hennes gäng efter mat. På nätterna är de maten. Vissa dagar är Allies hat mot dem det enda som driver henne vampyrerna som gjort människor till kreatur som de tömmer på blod. Fram till den natten då hon själv attackeras, och blir ett av monstren. För att överleva måste hon lära sig de odödligas regler, inklusive den viktigaste: Får du inget människoblod blir du snart galen.Men så tvingas Allie fly ut i det okända. Hon ger sig i lag med en tärd grupp människor som är på jakt efter en legend ett botemedel mot den sjukdom som dödat nästan hela mänskligheten och skapat de rabiata, de galna varelser, som hotar både människor och vampyrer. Och snart måste Allie bestämma sig för vad och vem hon skulle kunna dö för.

Bland annat hur det ska gå för Allie skapare Kanin (ja, han heter faktiskt så, och nej, det är inte en översättning av Rabbit.) De odödligas regler. I en framtida värld styr vampyrerna.

Frågan är inte om I trilogin Edens blod av Julie Kagawa ingår böckerna De odödligas regler, De odödligas hunger & de odödligas sång. De handlar om vampyren Allison Sekemoto, hennes skapare Kanin, vampyrkungen Schakalen & människan Zeke som är på jakt efter den enda staden som är kvar som styrs av människor. De odödligas regler I en framtida värld styr vampyrerna.

RELATERADE BÖKOR