Vi hade ju bara en paus

Vi hade ju bara en paus - Lindsey Kelk | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lindsey Kelk
DIMENSIONERA
10,1 MB
FILNAMN
Vi hade ju bara en paus.pdf
ISBN
5003093558957

BESKRIVNING

Liv och Adam är på sin drömresa. Men semestern slutar inte som Liv trott, med ett frieri. Istället vill Adam ha en paus i förhållandet. Medan hon gräver ner sig i jobb försöker han ta sig upp ur hålet han grävt åt sig själv. Snart växer den lilla pausen till en avgrundsdjup klyfta, och frågan är om de kan ta sig över den och hitta tillbaka till varandra. Och viktigast av allt: Är det vad de vill?  En fantastisk historia. En stark 5:a i betyg. Jen Med s Book ReviewsHysteriskt rolig! Daily Express om Den eviga brudtärnanFantastisk, smart, spännande och romantisk. Closer om Den eviga brudtärnan ***LINDSEY KELK är författare, journalist och före detta barnboksredaktör. Nu bor hon i Los Angeles och skriver på heltid. Hennes böcker har givits ut i 22 länder och sålts i mer än en miljon exemplar.

av Lindsey Kelk (Bok) Svenska, För vuxna Liv och Adam är på sin drömresa, och kvällen innan de ska åka hem tror hon att han ska fria. Istället slutar det med en paus i förhållandet.

Snart växer den lilla pausen till en avgrundsdjup klyfta, och frågan är om de kan ta sig över den och hitta tillbaka till varandra. Det finns inget värre än sista dagen på semestern. Eller jo, förresten.

RELATERADE BÖKOR