Tavlan i Tallkrogen

Tavlan i Tallkrogen - Petrus Dahlin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petrus Dahlin
DIMENSIONERA
4,72 MB
FILNAMN
Tavlan i Tallkrogen.pdf
ISBN
8413536945662

BESKRIVNING

En regnig kväll dyker en liten flicka upp med ett märkligt problem. Hennes familj hittade en mycket dyrbar, kinesisk urna uppe på vinden, men bara några dagar senare försvann den och återfanns krossad i grannens soptunna. Är det en stöld som har gått snett eller ligger det något annat bakom? Polisen har kört fast så Kalle och Dilsa tar sig an det knepiga fallet.Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall. Det här är tionde boken om deckarduon.Böckerna är lättlästa med många illustrationer av Sofia Falkenhem. Perfekta pusseldeckare för nybörjarläsare och andra som gillar spänning!

| Adlibris Tavlan i Tallkrogen (Kalle Skavank del 10) Trots att detta är den tionde boken om barndetektiven Kalle Skavank och hans "kollega" Dilsa är det första gången jag hör talas om dem. Enligt beskrivningen hos förlaget är Kalle och Dilsa Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver. Pris: 81 kr.

Laddas ned direkt. Köp Tavlan i Tallkrogen av Petrus Dahlin på Bokus.com. Tavlan i Tallkrogen (ljudbok) av Petrus Dahlin.

RELATERADE BÖKOR