Landet Qâ

Landet Qâ - Jean van Hamme | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jean van Hamme
DIMENSIONERA
3,8 MB
FILNAMN
Landet Qâ.pdf
ISBN
5268344739384

BESKRIVNING

Med albumen Bågskyttarna, Landet Qâ, Tanatlocs ögon, Den galne gudens stad och Mellan himmel och jord.Med Thorgalkrönikans fjärde band är vi framme vid en av höjdpunkterna i sagan om vikingen från stjärnorna, den episka berättelsen om Landet Qâ. Allting börjar med att Thorgal under ett oväder kommer ur kurs på väg hem till ön där Aaricia och Jolan väntar. Efter att ha lidit skeppsbrott lär Thorgal känna Tjall och hans farbror Arghun Träben, vapensmeden. I äventyret som följer stöter han för första gången på den lika förföriska som hänsynslösa Kriss från Valnor, vars öde kommer att sammanflätas med hans eget. Det är också Kriss som i sin hunger efter guld senare ser till att Jolan blir kidnappad och i Träbens sällskap förs över havet västerut till det fjärran landet Qâ. Endast på så vis kan Kriss tvinga Thorgal och Tjall att följa med henne dit, för att utföra ett uppdrag som gränsar till det omöjligaThorgal är en av de stora europeiska äventyrsserierna och publicerades första gången 1977. Hittills har det utkommit 35 album i serien.

Med Thorgalkrönikans fjärde band är vi framme vid en av höjdpunkterna i sagan om vikingen från stjärnorna, den episka berättelsen om Landet Qâ. Qatar, även Katar [5], svenskt uttal [katɑ:'r] [6] (arabiska: قطر, ˈqɑtˤɑr) formellt Staten Qatar, är ett emirat som består av en halvö belägen vid Persiska viken på Arabiska halvöns nordöstkust. Landet gränsar i söder till Saudiarabien och har även marin gräns mot Bahrain Landet runt årskrönika 2019.

Läs mer om landet på Ungdomar.se KODE . LAND.

RELATERADE BÖKOR