Den perfekte vännen

Den perfekte vännen - Jonas Karlsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Karlsson
DIMENSIONERA
4,55 MB
FILNAMN
Den perfekte vännen.pdf
ISBN
3425383789048

BESKRIVNING

"Först doppar Jonas Karlsson en skarpvässad penna i sin suveräna iaktaggelseförmåga och skriver några riktigt underhållande noveller. Sedan drämmer han i med hela sitt skådespelarregister och läser in dem. Resultatet bli en infernaliskt bra ljudboksfest. Hurra för multibegåvade skådisar!"Tidningen KupéSmå, små saker som vi gör Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak? När det blir för mycket på jobbet brukar Björn smita in i ett litet rum, bredvid hissen, precis innan toaletterna. Det måste man ju få göra, eller? Tommy ligger i mammas storblommiga fällstol och låtsassover. Marcus ligger under en säng och funderar på det inte snart är dags att krypa fram. Henrik sorterar sina vänner efter årtal, sammanhang och känsla. Efter sin uppmärksammade och framgångsrika förstabok Det andra målet häromåret kommer nu Jonas Karlsson med en ny samling noveller, i samma lekfulla stil: här avhandlas hjärnspöken och gåtfullheter, möten och missförstånd, manlig vänskap och andra pinsamheter. Bagatellartade hemskheter och livsavgörande orosmoln, positioner förskjuts, självbilder haltar. Med ett absolut gehör i dialogerna och en blick för de små detaljerna skriver Jonas Karlsson skruvat, roligt, dråpligt, drivet. "Jag är lite tagen av tonträffen i Jonas Karlssons andra novellsamling." Sydsvenskan "Man tror att man vet vart Karlsson är på väg, men så vrider han till ytterligare ett par snäpp." Dagens Nyheter "Språket sitter som en smäck. På många håll underfundigt roligt, på andra bara mjukt och följsamt, sådär naturligt att man inte tänker på det." Expressen

In The Perfect Friend, ... Den perfekta mixen. Det är blandningen som är viktig! På Mix Megapol spelar vi låtarna som svenska folket älskar, oavsett om de är nya eller gamla, snabba eller lugna, mjuka eller hårda. CD-bok, 2010.

av Jonas Karlsson, 1971-(E-media, E-bok, EPUB) 2009, Svenska, För vuxna Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak? Den perfekte vännen. 3.99 373 5 Författare: Jonas Karlsson Inläsare: Jonas Karlsson.

RELATERADE BÖKOR