Brännpunkt

Brännpunkt - Jimmy Lindgren, Peter Lindmark | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Lindgren, Peter Lindmark
DIMENSIONERA
12,75 MB
FILNAMN
Brännpunkt.pdf
ISBN
2947425584641

BESKRIVNING

Nicholas Warg är tillbaka. Brännpunkt är en fristående fortsättning på Förrädare och Gränsland, de två första delarna om Warg, Diana Lilja och deras hemliga specialenhet inom Säpo. En ung svensk kvinna, Caroline, har försvunnit i Thailand och Nicholas Warg får i uppdrag att hitta henne. Det låter enkelt och Nicholas lockas av att kunna stanna kvar och fira jul i värmen med sin familj.Under hösten har han och hans specialgrupp, med Diana Lilja i spetsen, infiltrerat en grupp våldsbejakande islamister. För att lyckas med det har de haft stor hjälp av en ung kille, Salim.Väl i Thailand leder sökandet efter Caroline in Nicholas Warg i en oväntad våg av kriminella uppgörelser och våld. Samtidigt får han reda på att en internationellt efterlyst jihadist jagas i Sverige, där Nicholas skrupelfria chef Diana verkar använda Salim som levande lockbete. Plötsligt befinner sig Nicholas i en situation där två personer han ansvarar för befinner sig i livsfara.Vem ska han prioritera och vem ska han offra? Caroline eller Salim? Sagt om de tidigare böckerna i serien om Nicholas Warg: Carl Hamilton, Kurt Wallander, Martin Beck Nicholas Warg. Den svenska spänningslitteraturen har fått ett nytt namn att lägga på minnet. Gefle Dagblad snabb handling och intressanta nutidsskildringar. Västerbottens-Kuriren Högt tempo från början till slut. Ölandsbladet

Karta och andra adresser Vare 50, 432 91 Varberg. Brännpunkt AB har verksamhet på Vare 50, Varberg.

Vår affärsidé är att tillhandahålla varor av absoluta toppkvalité till humana priser med god service. Mästare bygger keramikugn i Rohdes fabrik.

RELATERADE BÖKOR