Spirou. Nicke gifter sig

Spirou. Nicke gifter sig - Benoît Feroumont | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benoît Feroumont
DIMENSIONERA
12,87 MB
FILNAMN
Spirou. Nicke gifter sig.pdf
ISBN
3927336278741

BESKRIVNING

Nicke har just avslöjat för Spirou att han ska gifta sig och deras samarbete inte kan fortsätta som tidigare, då tjuven slår till och ett värdefullt halsband blir stulet mitt framför näsan på de båda vännerna. Nicke är alltför kär och distraherad för att kunna hjälpa till i jakten på förövaren, men Spirou får oväntad hjälp från annat håll: av den driftiga Sickan, en vän och kollega som gärna vill ta över Nickes plats vid Spirous sida. En fartfylld historia full av överraskningar, humor, starka känslor och kvinnor! Unga och gamla, onda och goda, vackra och... nog sagt, det lär finnas fler kvinnliga karaktärer i denna historia än i alla tidigare Spiroualbum tillsammans. Bland många andra så får vi träffa Spirous egen mamma! Seriens upphovsman Benoït Feroumont ger här sin högst personliga tolkning av Spirou och hans värld, en berättelse som i motsats till tidigare album utspelar sig i Bryssel av idag. Nicke gifter sig är det fjärde albumet i serien av Extraordinära äventyr med Spirou och Nicke.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Spirou.

La Lumière de Bornéo av Zidrou och Frank Pé (oktober 2016) Ljuset från Borneo (Cobolt, 2018) 11. Le Maître des hosties noires (La Femme-léopard 2/2) av Yann och Olivier Schwartz (januari 2017) De svarta hostiornas herre (Cobolt, 2017) 12.

RELATERADE BÖKOR