Slätterna

Slätterna - Gerald Murnane | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gerald Murnane
DIMENSIONERA
6,51 MB
FILNAMN
Slätterna.pdf
ISBN
2123592247151

BESKRIVNING

Till de bördiga slätterna i det inre av Australien anländer en filmare för att dokumentera sina uppdragsgivares, de lokala jordägarnas och tillika mecenaternas rika och till synes oöverblickbara historia och levnadsomständigheter. Under tjugo års tid skall han som en bland många konstnärer, filosofer och författare spekulera kring banden mellan bebyggarna och det platta, gräsbevuxna landskapet. Det utvecklar sig till en praktisk övning i minneskonst, tillkommen i ett bibliotek som ett försök att närma sig en bortvänd, gäckande kvinna ? ett stycke litterär heraldik, värdigt en Proust eller en Calvino.

Adress: Slätterna Hagen, Postnummer: 461 94, Telefon: 070-577 63 .. Ett planprogram tas fram om det behövs för att underlätta detaljplanearbetet. Detaljplanen talar om hur marken ska användas inom ett visst område.

Själva tomten bada... Camping i Orust. Naturskön familjecamping som ligger på västra Orust.

RELATERADE BÖKOR