Samklang

Samklang - Michael Gunnarsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Gunnarsson
DIMENSIONERA
6,80 MB
FILNAMN
Samklang.pdf
ISBN
1258671175517

BESKRIVNING

Berättelsen tar sin början i staden Edslunda där våren till sina invånares glädje äntligen har kommit. Vi får under historiens gång följa hur flera personers liv flätas samman i varandra genom egna val eller oförutsedda händelser vilket leder dem till att under tidens gång omedvetet ingå i ett gemensamt sammanhang. Är de medvetna om hur de ska bära sig åt för att lyckas med att förändra sin tillvaro eller flyter de utan att reflektera bara slentrianmässigt med i strömmen? Lyckas de tyda sina medmänniskors sanna personligheter och intensioner? Några vi får följa är Moa som nyinflyttad till staden försöker etablera sig där trots sin chef Mias avoga inställning mot henne, Bo som med frenetiska metoder gör allt vad han kan för att påverka restaurangägaren Tom och frågan är om Henric verkligen lyckas med att upprätthålla synen på hur andra uppfattar honom.Hur det än går i deras strävan att uppnå sina drömmar kan de alla vara säkra på att kärleken kommer, kärleken går för att sedan i någon skepnad alltid återvända.Författaren Michael Gunnarssons är hemmahörande i Vänersborg och Samklang är hans debutroman. Boken är den första i en serie där läsaren får följa några människors liv i Edslunda.

Igor Ardoris Vi har gillat Igor Ardoris sedan han var gympaläraren i svt's serie Klass 9A. Jenny Åkerman. Personerna som gör performancen har koppling till Gnesta (ett krav som tillåts tolkas mycket kreativt) och vill liksom Samklang utforska teman som identitet och drömmar kopplat till plats.

Synonymer: ackord, balans, endräkt, enighet, harmoni... Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till samklang.

RELATERADE BÖKOR