Lilla Sparvel

Lilla Sparvel - Barbro Lindgren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbro Lindgren
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
Lilla Sparvel.pdf
ISBN
2928399004089

BESKRIVNING

Barbro Lindgrens tre böcker Lilla Sparvel, Stora Sparvel och Bara Sparvel handlar om flickan Sparvel och hur hon tänkte och kände när hon var mellan fem och åtta år gammal. När böckerna utgavs första gången var de försedda med en var­ningstext om att de borde läsas i sällskap med vuxna. Genom att på ett mirakulöst sätt anta den lilla flickans perspektiv lyckas Barbro Lindgren skildra hennes upplevelser precis så nakna - och hemska - som man föreställer sig att de kunde vara. "Böckerna om Sparvel tillhör de verkligt stora utvecklings­ro­ma­­ner­na i svensk litteratur." Lena Fridell i SDS"Rädslan, oron, glädjen, skräcken, spän­ningen, allt det obegripliga, svårbegripliga lyfter Barbro Lindgren fram och berättar med en märklig omedelbarhet och friskhet." Britt Ågren i DN

Låna boken. Sök i gymnasiebiblioteken Sök i grundskolebiblioteken Tid - Plats.

När böckerna utgavs första gången var de försedda med en var­ningstext om att de borde läsas i sällskap med vuxna. Genom att på ett mirakulöst sätt anta den lilla flickans perspektiv lyckas Barbro Lindgren ... Lilla Sparvel, Stora Sparvel, Bara Sparvel/Barbro Lindgren.

RELATERADE BÖKOR