Lång väg hem

Lång väg hem - Eva Dolan | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Dolan
DIMENSIONERA
8,83 MB
FILNAMN
Lång väg hem.pdf
ISBN
6799713266321

BESKRIVNING

Vald till en av tidernas 100 bästa deckare av LOTTA OLSSON i DN!»Rafflande, originell och så samtida att den kunde varit skriven nästa år. En lysande kriminaldebut.« | DENISE MINA»Lysande start på en ny kriminalserie.« | METRO, LONDONEn man bränns till döds i ett trädgårdsskjul i en förort.Kriminalkommissarie Zigic och kriminalinspektör Ferreira kallas in från Peterboroughs hatbrottsenhet för att utreda mordet. Offret identifieras snabbt som illegal invandrare, och en man som flera människor mycket väl kan ha velat se död.En dömd mordbrännare som också är medlem i en högerextrem rörelse har nyligen kommit ut ur fängelset. Samtidigt påstår sig vittnen ha sett den döde i slag­smål med en av stadens mest ökända slumhyresvärdar.Zigic och Ferreira vet av erfarenhet hur svårt det kan vara att samarbeta med människor som redan har starka skäl att misstro polisen. Och när ännu en invandrare attackeras medan Zigic och Ferreira jagar sin mördare, närmar sig spänningen bristningsgränsen.Lång väg hem är den första fristående boken i kriminalserien om Zigic & Ferreira.»Antagligen en av de bästa kriminaldebuter du någonsin kommer att läsa.« | CRIME FICTION LOVER»Lång väg hem fick mig definitivt att bli sugen på att fortsätta läsa den här serien.« | BOKLYSTEN»Uppslukande.« | DAILY MAILEVA DOLAN är en brittisk kriminalförfattare. Redan som tonåring nominerades hon till en CWA Dagger för outgivna författare. Lång väg hem [Long Way Home] är hennes debutroman, första delen i en av de mest uppmärksammade nya brittiska kriminalserierna på senare år.

Finns i lager. Köp Lång väg hem av Eva Dolan på Bokus.com.

Och vi sätter oss i bilen igen, framåt, bara framåt min vän, jag har tandvärk ner i roten och det är lång väg hem Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom en lång väg hem Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR