Hjärtat : 13 korta berättelser om det fina och svåra med kärlek

Hjärtat : 13 korta berättelser om det fina och svåra med kärlek - Emma Frey-Skøtt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Frey-Skøtt
DIMENSIONERA
12,57 MB
FILNAMN
Hjärtat : 13 korta berättelser om det fina och svåra med kärlek.pdf
ISBN
9103963609362

BESKRIVNING

Hjärtat är en lättläst bok om stora och svåra känslor. De superkorta kärlekshistorierna äger rum i allt från en träningslokal för kampsport till en fullsatt buss.Frey-Skøtt har lovordats för att på bara några få rader lyckas berätta en hel historia. Läsaren blir medskapare av berättelsen - vad händer före berättelsens början och efter dess slut? Texterna är ett tacksamt underlag för diskussioner om känslor som längtan, osäkerhet, svartsjuka och skam.Boken är rikt illustrerad av serietecknaren Elin Jonsson, vars bilder tillför en extra dimension till berättelserna. Emma Frey-Skøtt och Elin Jonsson har tidigare gjortÖgat – 13 korta skräckhistorier tillsammans.”Det är en riktigt fin och angelägen bok med berättelser som alla kan känna igen sig i.” Helene Ehriander, BTJ

Läsaren blir medskapare av berättelsen - vad händer före berättelsens En lektion av den prisbelönta läraren Jenny Edvardsson för LL-förlaget och MTM, utifrån boken Hjärtat - 13 korta berättelser om det fina och svåra med kärlek. En lättläst bok om svåra känslor.

Utförlig titel: Hjärtat, 13 korta berättelser om det fina och svåra med kärlek, Emma Frey-Skøtt ; Elin Jonsson Medarbetare: För att nå en djupare förståelse av det man läser behöver texten bearbetas. Detta görs med fördel tillsammans.

RELATERADE BÖKOR