Hemliga klubben. Fallet med det mystiska skenet

Hemliga klubben. Fallet med det mystiska skenet - Susanne MacFie | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne MacFie
DIMENSIONERA
6,6 MB
FILNAMN
Hemliga klubben. Fallet med det mystiska skenet.pdf
ISBN
3389290909014

BESKRIVNING

Moa och Måns, deckarduon med sitt hemliga och fiffiga skriftspråk, får fullt upp att göra när ett mystiskt sken plötsligt dyker upp i staden. Nu gäller det för dem att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben. Läs mer! Evenemanget Ljus i Alingsås är i full gång och besökarna strömmar till stan för att beundra ljussättningarna. Det råder en härlig stämning ända tills ett mystiskt sken börjar dyka upp vid en av ljusinstallationerna. Någon verkar vilja sabotera den stora ljusdesignerns mästerverk!Dags för Fallet med det mystiska skenet.Hemliga Klubben är en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!Moas och Måns hemliga skriftspråk gör boken extra rolig och spännande och läsaren blir på köpet riktigt slipad i alfabetet!

Deckarduon får fullt upp att göra när den nya skejtparken i stan plötsligt blir saboterad! Nu gäller det att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben. Till sin ... Dags för Fallet med det mystiska skenet.

Fallet med det mystiska skenet av Susanne MacFie 6-9 år kartonnage, 2010, Svenska, ISBN 9789197870429. Moa ...

RELATERADE BÖKOR