Linda och Valentin. Samlade äventyr 6

Linda och Valentin. Samlade äventyr 6 - Pierre Christin, Stan Barets | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pierre Christin, Stan Barets
DIMENSIONERA
7,30 MB
FILNAMN
Linda och Valentin. Samlade äventyr 6.pdf
ISBN
1193354694842

BESKRIVNING

Med albumen Hotet mot Ultralum, Hittebarnet från stjärnorna och Genom osäkra tider.Två av de tre albumen som ingår i denna volym ges nu ut på svenska för första gången. Hittebarnet från stjärnorna är en direkt fortsättning på Hotet mot Ultralum. Historien driver narr med både filmproducenter och bortskämda filmstjärnor, och vad kunde passa bättre nu när nedräkningen inför nästa års Linda och Valentin-film har startat? I det avslutande äventyret Genom osäkra tider är den heliga treenigheten från planeten Hypsis tillbaka, nu tillsammans med en rödlätt figur med horn i pannan som kallar sig Sat Handlingen bjuder på massor av satir och svart humor, men också nya ledtrådar i sökandet efter det försvunna Galaxity.I den nya samlingsutgåvan med Linda och Valentins äventyr får en svensk publik äntligen möjlighet att läsa samtliga album i komplett skick i den ordning de skapades. Jean-Claude Mézières och Pierre Christins mästerliga science fiction-serie håller som bäst på att överföras till vita duken. Filmen med Linda och Valentin regisseras av Luc Besson och premiär blir det i juli 2017.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

I Frankrike har det hittills utkommit 23 album av serien från förlaget Dargaud. Linda och Valentin. Samlade äventyr 6 av Pierre Christin , Stan Barets inbunden, 2016, Svenska, ISBN 9789187861352.

RELATERADE BÖKOR